Om mig

MIN MOTIVATION

Jeg har en enorm passion for kroppen og et kæmpe drive for at dygtiggøre andre og mig selv inden for træning og sundhed. Jeg brænder for at motivere og inspirere andre til at tænke træning som sundhed og ønsker at folk kan overføre deres træning til dagligdagen, så de opnår en bedre generel sundhed og en øget livskvalitet.

Jeg har personligt selv oplevet hvilken påvirkning træning har gjort for mig, hvor jeg har transformeret mig selv og min hverdag. Her har træning og kost spillet en stor faktor, da jeg på egen krop har oplevet hvordan kosten kan ændre på blandt andet ens energiniveau.

Jeg arbejder med opbygning af vaner og her er det helt essentiel, at folk ønsker forandring i deres liv, da dette viser et engagement og en villighed til at ændre sig. Så for at træning kan forblive kontinuerlig, så skal du finde din egen motivation i træning, her vil jeg gøre mit ypperste for at støtte dig. For at motivere og inspirere dig til at træne og det ikke bare handler om at det fysiske, men at du generelt lever sundere og fungerer bedre.

Interessen for træning og sundhed kommer af, at jeg selv oplevede de negative konsekvenser ved at negligere disse i mine teenageår. Jeg prioriterede i stedet nattelivet, hvilket resulterede i, at jeg tog på i vægt og generelt havde en lav grad af energi og overskud til hverdagens gøremål. En dag blev denne usunde livsstil jeg havde sat i perspektiv, hvor jeg indså at der måtte ske en forandring. Jeg startede derfor med at træne og spise sundt, hvor jeg oplevede, hvilken positiv betydning dette havde for mit velvære.

Interessen ændrede sig efterfølgende til en passion for kroppen, og hvilke muligheder, der lå i arbejdet med den. Jeg ønskede at kunne tilbyde samme følelse af velvære og trivsel til andre, som træning og sundhed havde givet mig. Jeg startede derfor i 2015 på uddannelsen Personlig træner på NEXT, hvor jeg i Foråret 2017 blev færdigudannet som personlig træner. Gennem min uddannelse og praktiske erfaring, tilbyder jeg at hjælpe med at finde bindeleddene imellem træning, sundhed og velvære, der for mig følges ad
og altid vil.

For netop at kunne yde mit bedste, er det dog essentielt, at min klienter ønsker en reel forandring i deres liv. Netop min klienters’ motivation er afgørende for, hvor langt, hurtigt og effektiv vi når i vores samarbejde.
Mit samarbejde imellem mine klienter og jeg er helt centralt, hvilket betyder, at vi er sammen om forandringen. Jeg gør altid mit ypperste for at inspirere, støtte og motiverer mine klienter til at nå netop deres mål – hvad end det drejer sig om store eller små.

Er du derfor parat til at undergå en forandring, lille som stor, hvor træning, sundhed og velvære er fundamentet, så book en tid her.

– KOMPETENCER TEKST
Personlig træner, / CPH west / Fitnessdk
Fitnessinstruktør, / CPH west / Fitnessdk
Træningsvejleder, / Fitnessdk
Kostvejleder, / CPH west
Masterclass Børn og overvægt, / Fitness institute
Eleiko Strength Coach, level 1 / Eleiko
Holdindstruktør, / Fitnessdk
Funktionel instruktør
Børne/Junior instruktør
TRX GST instruktør

OM AT VÆRE I ET FORLØB HOS MIG

Morten Thiele

Bedste personlige træningsforløb jeg har oplevet, med streg under personligt – fordi jeg blev forkælet med video, billeder med, instruktionsanvisning tips & tricks på øvelserne så jeg dropper de unoder jeg har for vane at få under øvelserne når jeg presser mig selv. Desuden er det sjovt at træne for Nicki har en smittende glad personlighed og er skarp til at motivere mig så jeg får lyst til give den en skalle når jeg træner. Så hvis du er i tvivl om du kan beholde gejsten i 2 måneder og opnå et konkret resultat er det værd at booke Nicki.

Lene Siel

Bedste jeg har gjort for mig selv i årevis. Heldigt for mig, at det blev Nicki jeg fik som personlig træner.  Fantastisk motiverende, har god tålmodighed😊og er tilpas hård. Stor variation i øvelserne og det bedste af det hele, man ser resultater og får det bedre både fysisk, men i den grad også psykisk. Tror ikke jeg nogensinde før har glædet mig til at skulle styrketræne😊men, det gør jeg faktisk nu

Marlene Urenfeldt Dam

Jeg har lige afsluttet 8 ugers personlig træning og kostplan – det har været RIGTIG effektivt og jeg kan varmt anbefale Nicki, han har humor, han kan få dig helt i mål og ikke mindst så har Nicki en helt fantastisk ro, som gør at man føler sig i gode hænder…
Det er det hele værd! Stort TAK til Nicki

Kari Lisbjerg

Nicki er den bedste personlige træner, jeg ever har mødt. Nicki er super kompetent til at lave forløb og program, der lige præcis passer personligt; helt passende udfordringer. Så er Nicki meget støttende og motiverende på den mega søde og vedholdende måde, hvilket jeg i mit “vægttabs og komme igang” forløb har haft behov for. Tabt godt 11kg på 10 mdr, og steget i muskelmasse😊 Giv dig selv den bedste gave, og book et forløb med Nicki; det er en meget givende investering💪🏻Selvom det er SÅ øv, at vi dd afsluttede vores forløb er jeg med Nicki’s hjælp og personlige program fuldt ud klar til at fortsætte selvstændigt 🙏🏻

Anna Sofie Frandsen

Jeg startede hos Nicki for tre måneder siden, da jeg havde brug for nye ambitioner og mål med min træning. Jeg troede aldrig, at jeg skulle se mig selv styrketræne 5 gange om ugen og især glæde mig til det, men det lykkedes 100 % for Nicki at ændre mit syn på det. Og selvfølglig, for Nicki er den bedste, hårdeste og sjoveste træner. Jeg havde min sidste time i dag, men fortsætter stadig med programmer og enkelte træninger i ny og næ. En advarsel: Han er svær at undvære